Шановні працівники житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення!   Щиро  вітаю вас із професійним святом!

Завдяки вашим працьовитим рукам підтримується безперебійна робота інженерних комунікацій, водопровідно-каналізаційного та шляхового господарства, проводиться ремонт житлового фонду, благоустрій населених пунктів, озеленення вулиць, парків і скверів.Повсякденна праця житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення починається у той час, коли більшість жителів міста ще не прокинулась.

Фото без опису

Ваша робота – це тепло і затишок в оселях, охайність і чистота вулиць, доступні та доброякісні побутові послуги. Існування цих та інших простих благ – невід’ємна частина добробуту людей, а відтак і запорука їх хорошого настрою та гарного самопочуття.

.Широ бажаю вам доброго здоров’я, гарного настрою, людської вдячності та достатку. Хай будь-які повороти долі завжди відкривають для вас лише нові обрії майбутніх перспектив, а тепло і затишок родинної оселі надійно захищають від усіляких негараздів!

З повагою, міський голова                 Максим    ЛАГОДІЄНКО