ї

Фото без описуСьогодні, 2 квітня, голова Миколаївської обласної державної адміністрації Віталій Кім представив нового голову Баштанської районної державної адміністрації Владислава Дмитріва.

Віталій Кім зазначив, що відповідно до розпорядження Президента України №215/2021-рп від 24 березня 2021 року головою Баштанської районної державної адміністрації Миколаївської області призначено Владислава Дмитріва.

 

Голова Миколаївської ОДА Віталій Кім привітав новопризначеного голову Баштанської РДА і зазначив, що обіймати таку посаду – це велика відповідальність. 

«Впевнений, що у своїй діяльності ви будете дотримуватись принципів чесності та відкритості. Зараз важливо усі зусилля направити на вирішення першочергових проблем району. Люди повинні відчувати результати позитивних змін вже сьогодні та завжди бути почутими. Одне із ваших першочергових завдань - це завершення процесу реформування адміністративно-територіального устрою», - звернувся очільник області до Владислава Дмитріва.

Віталій Кім зауважив, що на цій посаді передбачено багато робити, тому потрібно швидко включатись у процеси та показувати результат.

У свою чергу, Владислав Дмитрів зазначив, що він розуміє всю ту відповідальність, яка на нього покладена і зробить все можливе, що від нього залежить.

«Дійсно, для Баштанської РДА буде пріоритетним завданням завершення реформи децентралізації. Ми готові підставити плече, почути кожного та підтримати у вирішенні будь-яких питань», - повідомив новопризначений голова Баштанської райдержадміністрації.