17 травня під головуванням Новобузького міського голови Максима Лагодієнка відбулося засідання організаційного комітету щодо відзначення Міжнародного дня захисту дітей  та   189 -ї річниці з Дня заснування міста.

        У засіданні взяли участь профільні заступники міського голови, , керівники відділів виконавчого комітету міської ради, керівники комунальних підприємств та окремих установ міста. Обговорено план проведення заходів. Учасники наради висловили свої пропозиції щодо відзначення Дня захисту дітей та  Дня міста у 2021 році.

Фото без опису

Цьогоріч на жителів громади та гостей міста чекає розважальна програма, спортивні змагання, майстер – класи ,виставка-продаж  поробок народних умільців. Окрім цього для маленьких містян у центрі будуть розташовані пересувні атракціони. Для дорослих – виступи  місцевих виконавцві та колективів, а також пересувна торгівля, козацька кухня та багато веселого та цікавого

Також присутні обговорили питання організації офіційної частини заходу, забезпечення підведення комунікацій, правопорядку, медичного і санітарного супроводу, торгівлі, розміщення виставок образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва, та інші робочі питання по підготовці до свята.

Вирішено провести співбесіди з керівниками установ, організацій, з приватними підприємцями для належного святкування цих заходів та скласти План заходів .

Члени оргкомітету запропонували   1 червня  провести  День захисту дітей, а  6 червня – День міста. Затверджений  План заходів  буде висвітлено на офіційному сайті міської ради, соціальних мережах та в газеті «Вперед».

За підсумками наради  дані відповідні доручення присутнім керівникам.