Під головуванням  завідувача сектора культури та туризму виконавчого комітету Новобузької міської ради Олени Філіпської  відбулась апаратна нарада за участі з директорів  підвідомчих закладів культури та завідувачів  сільськими клубами.

В ході апаратної наради  було заслухано звіт  директорів закладів культури та завідуючих клубами щодо  роботи закладів культури за травень та планування роботи на червень.

Обговорювались питання з організації та проведення святкувань Міжнародного Дня захисту дітей, Дня міста та  25-ї річниці Конституції України.

Завідувачка Новобузького  районного  народного історичного  музею  прозвітувала про хід виконання інвентаризації та оновлення картотек по майстрам народного мистецтва.

В КЗ «Центр культури і дозвілля» з метою популяризації українського кіно починає свою роботу онлайн – кінотеатр, метою  проекту є  — популяризація вітчизняного кіновиробництва.

Також заплановано з вересня 2021 року початок роботи проектів в КЗ «Новобузька публічна бібліотека» - «Мультизал» та «Панянка».

Фото без опису