06 червня на стадіоні відбулось відкриття «Відкритих уроків футболу» («OpenFunFootballSchools») під керівництвом директора МДЮСШ Людмили Діброви. Зауважимо, що з усіх громад Миколаївської області, Новобузька територіальна громада – друга на черзі, хто долучився до даного проекту. Особливо значимо, що захід був присвячений до святкування Дня міста.

На проведення заходу завітав перший заступник голови асоціації футболу Миколаївської області Олександр Балакін, котрий долучився до вітальних слів Новобузького міського голови Максима Лагодієнка, після чого всі бажаючі були запрошені на веселу руханку.

Участь у проведенні «Відкритих уроків футболу» взяли футбольні команди Новобузької гімназії, ЗОШ № 1, ЗОШ № 4, ЗОШ № 7, ЗОШ № 9, ЗОШ № 10, показали гарні вміння та були нагородженні шкіряними м’ячами, грамотами та солодощами. Такими ж призами були нагороджені й вихованці козацької школи бойового звичаю «Бузький спас» та керівник Юрій Сільвестров за популяризацію бойової культури України.

Також, участь у заходах взяли Новобузькі рятувальники 20 ДПРЧ, продемонструвавши можливості спецтехніки та попрацювавши з дітьми.

В парку перед стадіоном був проведений майстер-клас із туризму.

До Дня міста випускники громади організували акцію «Графіті на стіні». На стадіоні були виділені ділянки для графіті, на яких бажаючі мали змогу зобразити свої малюнки, пов’язані зі спортом. За прийняту участь діти та молодь були нагородженні грошовими преміями.

Проведені заходи залишили  дуже гарні та приємні враження, додавши всім позитивного настрою.

Для довідки: проєкт «Відкриті уроки  футболу» відкритий  для всіх і націлений не на досягнення спортивного результату за будь–яку ціну, а на отримання радості від гри, незалежно від рівня здібностей дитини, впровадження цінностей здорового способу життя молоді, профілактики та подолання дитячої злочинності і конфліктів, забезпечення рівного доступу до футболу дівчат, сиріт, дітей зі спеціальними потребами. Проєкт залучає до спільної участі не лише майбутніх гравців, але й майбутніх волонтерів і соціально активних громадян.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису