Мінекономіки спільно з Офісом розвитку малого та середнього підприємництва (SMEDO) при Мінекономіки забезпечили створення пілотної мережі Інформаційних пунктів підприємця (далі ІПП) на рівні органів місцевого самоврядування на базі центрів надання адміністративних послуг (далі – ЦНАП), з метою надання безкоштовних консультаційних послуг підприємця від держави.

У процесі роботи консультанти ІПП працюють з підприємцями та вивчають їх потреби в інформаційній підтримці.

Протягом періоду реалізації пілотного проєкту підприємці отримали 2035 безкоштовних базових консультацій. Також важливо, що після завершення пілотного проєкту частина ІПП продовжила роботу з підприємцями.

За результатами оцінки реалізації пілотного проєкту підготовлено рекомендації щодо його масштабування на місцевому та центральному рівнях, а саме Посібник «Як громаді відкрити інформаційний пункт підприємця», який містить покрокову інструкцію зі створення базової моделі ІПП на базі ЦНАП (додається).

Ознайомитись з посібником можна за посиланням :        https://rada.info/upload/users_files/04056598/4286a2c694ac429e7b4ad290b0288c96.pdf 

Фото без опису