16 червня 2021 року під головуванням голови Миколаївської облдержадміністрації Віталія Кіма проведено онлайн-відеоселекторну нараду з міськими, селищними, сільськими головами територіальних громад, головами райдержадміністрацій з актуальних питань соціально-економічного розвитку Миколаївської області. Участь у відео селекторній нараді взяли міський голова Максим Лагодієнко та керівники структурних підрозділів міської ради.

За порядком денним, одним з першочергових, розглядалось питання наповнення місцевих бюджетів за період січень-травень 2021 року, виконання планових показників у розрізі надходжень податків та зборів у порівнянні до відповідного періоду минулого року. Було звернуто увагу на  недопущення заборгованості зі сплати податків і зборів до місцевих бюджетів.

Детально розглянуто виконання показників всіх 52 територіальних громад області.

Так, виконання планових показників за надходженнями податків і зборів по загальному фонду бюджету Новобузької міської громади за січень-травень 2021 року складає 112,05 відсотка до плану звітного періоду.
       В порівнянні до минулого року, приріст надходжень до бюджету громади складає майже 18,8 відсотків або більше на  3946,5 тис.грн.
      Рейтингові показники виконання бюджетів територіальних громад Баштанського району додаються.

https://rada.info/upload/users_files/04056598/ff5fc909eed61768d12daad69374fa82.xls