Новобузька громада ,згідно розпорядження Кабінету Міністрів України від 30.06.2021. № 696-р   «Про затвердження розподілу обсягу  субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на створення мережі спеціалізованих служб підтримки осіб,які постраждали від домашнього насильства за ознакою статі у 2021 році», отримала субвенцію з державного бюджету на створення відділення Денного  центру підтримки осіб,які постраждали від домашнього насильства.

Відповідно до Постанови КМУ  від 21.04.2021. № 398 про Порядок та умови надання у 2021 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам та створення мережі спеціалізованих служб підтримки осіб,які постраждали від домашнього насильства, міським головою Максимом Лагодієнком   була проведена дієва співпраця з  соціальними службами  Новобузької громади щодо взяття участі у  державному проєкті на отримання субвенції.

В рамках проєкту - облаштування притулку, створення системи надання допомоги постраждалим від домашнього насильства та порядку взаємодії структур, які працюють у сфері запобігання та протидії домашньому насильству.

Фото без опису