Відповідно до розпорядження секретаря Новобузької  міської ради від 17.08.2021. № 221 -р "Про скликання чергової  9 сесії Новобузької міської ради 8 скликання"

 

- Скликати чергову 9 сесію  Новобузької міської ради 8 скликання 27 серпня 2021 року о 10.00 год. в приміщенні актового залу Новобузької міської ради за адресою: пл. Свободи, 42,  м. Новий Буг.

 

  1. Винести на розгляд сесії наступний порядок денний:
    1. Про  внесення змін до рішення міської  ради  від 22.012.2020 року №35 «Про бюджет  Новобузької  територіальної громади на2021 рік».
    2. Про  надання згоди комунальному  комерційному підприємству «Новобузька  багатопрофільна  лікарня» на прийняття  майна  на  баланс  лікарні.
    3. Про затвердження фінансового  плану на 2021 рік комунального некомерційного підприємства «Новобузька  багатопрофільна лікарня» Новобузької міської ради Миколаївської област(і із змінами).
    4. Про затвердження  плану  розвитку комунального некомерційного підприємства « Новобузька  багатопрофільна  лікарня» Новобузької міської  ради  Миколаївської області
    5. Про надання  в  оренду  кабінет  №1-17  нежитлового приміщення  по  вулиці  Гребєннікова,1, що є об’єктом комунальної  власності  Новобузької  міської  ради,  КОНМР « Правопорядок 2020».
    6. Про  надання  в оренду  кабінет  № 3-6  нежитлового  приміщення  по вулиці  Гребєннікова ,1 , що є  обєктом  комунальної  власності   Новобузької  міської  ради, фінансовому  відділу  Вільнозапорізької  сільської  ради.
    7. Про внесення змін до рішення Новобузької міської ради від 17.01.2020 №82 «Про затвердження  структури та  чисельності  виконавчого  апарату  Новобузької  міської   ради на 2020року».
    8. Про затвердження Статуту Новобузького закладу загальної  середньої освіти №1 Миколаївської області в новій редакції.
    9. Про затвердження Статуту Новомихайлівської початкової  школи Новобузької міської  ради в новій редакції.
    10.  Про внесення змін  до структури  та  чисельності відділу  освіти молоді та спорту виконавчого комітету Новобузької  міської ради  Миколаївської області.
    11.  Про передачу транспортного засобу  у комунальну власність міста
    12.  Про передачу транспортного засобу в оперативне управління на баланс відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Новобузької міської ради.
    13.  Про внесення  змін  до  розділу 5Комплексної  програми профілактики злочинності  та вдосконалення  системи  захисту  конституційних  прав і свобод громадян  Новобузької  міської  ради  на 2020- 2021роки затвердженої  рішенням  сесії  міської  ради  від31.07 2020 року №164.
    14.  Про припинення  права постійного користування землею.
    15.  Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою  щодо поділу та об’єднання земельної ділянки комунальної власності на території Новобузької міської ради кадастровий номер 4824581900:03:000:0345.
    16.  Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки комунальної власності на території Новобузької міської ради кадастровий номер 4824510100:15:000:0001 .
    17.  Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється.

2.18 Про  надання дозволу на виготовлення Проекту  із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для продажу права оренди на земельних торгах для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за рахунок земель комунальної власності сільськогосподарського призначення.

    1.  Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки в оренду.
    2.  Про внесення змін до п.2 рішення Новобузької міської ради від 06.04.2021 №153 «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою   щодо відведення земельної ділянки  в постійне користування».
    3.  Про внесення змін до п.1 рішення міської ради від 08 червня 2021р. № 228 «Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва».
    4.  Про  передачу в оренду земельної    ділянки   ПАТ «Київстар».
    5.  Про  передачу в оренду земельної    ділянки    ПП «ЗОЛОТА НИВА 2019».
    6.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
    7.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність.
    8.  Про затвердження  проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки у гр. Мосійчуку О.М. з метою продажу земельної ділянки у власність.
    9.  Про затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.
    10.  Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.
    11.  Про продаж земельної ділянки гр. ЧАЮК-ЧУПІРІ Ганні Юріївні.
    12.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення садівництва у власність.
    13. Про затвердження Положення про електронні консультації та опитування в Новобузькій міській територіальній громаді.
    14. Про надання в оренду частини нежитлового приміщення за адресою: площа Свободи, 32 Архівному відділу Баштанської районної державної адміністрації.
    15. Про прийняття в комунальну власність Новобузької міської ради житлового будинку з прилеглими до нього господарськими будівлями та спорудами, земельної ділянки для обслуговування житлового будинку з прилеглими до нього господарськими будівлями та спорудами  та земельної ділянки для ведення  особистого підсобного господарства, що розташовані за адресою: вул. Євдокії Завалій, 69, м. Новий Буг.
    16. Про прийняття в комунальну власність Новобузької міської ради житлового будинку, земельної ділянки для обслуговування житлового будинку та земельної ділянки для ведення особистого підсобного господарства, що розташовані за адресою: вул. Першотравнева, 99, м. Новий Буг
    17. Про внесення змін до структури відділу соціального захисту населення виконавчого комітету Новобузької міської ради
    18. Про надання в оренду частини нежитлового приміщення за адресою: вул. Гребєннікова, 1, м. Новий Буг, що є об’єктом комунальної власності Новобузької міської ради,Новобузькому міському центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Новобузької міської ради
    19. Про надання в оренду частини нежитлового приміщення за адресою: вул. Гребєннікова, 1, м. Новий Буг, що є об’єктом комунальної власності Новобузької міської ради, Управлінню соціального захисту населення Баштанської районної державної адміністрації
    20. Про надання дозволу на укладення договору тимчасової оренди між комунальною установою «Центр надання соціальних послуг» Новобузької міської ради та Управлінням соціального захисту населення Баштанської районної державної адміністрації Миколаївської області
    21. Про утворення комісії з питань регуляторної політики, розвитку підприємництва, торгівлі, послуг та захисту прав споживачів при виконавчому комітеті Новобузької міської ради, затвердження її складу та Положення про комісію
    22. Про затвердження Положення про преміювання, матеріальне стимулювання та соціальне забезпечення працівників апарату Новобузької міської ради та її виконавчих органів
    23.  Про передачу з балансу сектору культури та туризму виконавчого комітету Новобузької міської ради будівлі кінотеатру «Інгул» на баланс Новобузької міської ради
    24. Земельні питання

Фото без опису