Шановні жителі та гості нашої громади!

          Прийміть сердечні вітання та найкращі побажання з нагоди Дня Державного Прапора  та 30-ї річниці  Дня Незалежності України! Ці два свята мають велике загальнодержавне значення. Пройшовши серйозні випробування, українці створили свою незалежну державу, яка існує вже рівно три десятиліття.

         Наш Прапор – це втілення національної єдності, честі та гідності. Його барви символізують велику працю наших людей від сходу до заходу України й з півночі до півдня.

         День Державного Прапора та День Незалежності – це не просто дати. Це пам’ять про цілі покоління наших предків, що створили націю і боролись за державність. Це ті дати, коли на карті світу з’явилась незалежна держава Україна, яку зараз знає весь світ.

         Зараз Україна переживає найбільш складний період з моменту здобуття Незалежності. Досі не припиняється боротьба за територіальну цілісність, за саме існування нашої держави. В умовах збройного протистояння ми захищаємо свій вибір жити вільно, на власний розсуд, у своєму домі.

         Водночас у країні відбуваються непрості, але необхідні економічні, соціальні та інші зміни. Вони вимагають єднання влади і народу, чесної і ефективної державної політики. Тільки об’єднавши зусилля всього суспільства ми зможемо відстояти Незалежність, досягти економічного зростання, забезпечити справжній розквіт України як успішної держави заможних громадян.

         Тож бажаю Вам і вашим рідним миру, спокою та злагоди, міцного здоров'я, щедрої долі, успіхів у всіх справах і починаннях заради процвітання незалежної України та її народу! Нехай Ваші серця будуть сповнені гордістю за нашу державу, прагненням до єднання та порозуміння, а джерело віри, надії та любові до України буде невичерпним.

З повагою,

Новобузький міський голова                                               Максим Лагодієнко