Сьогодні, 30 серпня, заступник міського голови Людмила Сотник, начальник відділу соціального захисту населення  міської ради  Ірина  Сябренко, директор  комунальної установи « Центр надання соціальних послуг»  Олена Крамаренко  відвідали   Центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю Новобузької міської ради з метою проведення «дня відкритих дверей» для колег -  фахівців  з соціальної роботи  з  сусідньої Казанківської  громади. Завідувач відділення соціальної роботи  КУ « Центр надання соціальних послуг» Казанківської селищної ради  Ольга  Козострига та  фахівець з соціальної роботи  Валентина Парнак прибули до Новобузького Центру  комплексної реабілітації для ознайомлення з роботою Центру, перейняття досвіду та  подальшої співпраці між громадами в наданні соціальних послуг саме дітям з інвалідністю нашим Новобузьким центром.

Директор центру Алла Зверянська ознайомила гостей  з роботою центру, присутні оглянули процедурні кімнати та зали для реабілітації, поспілкувалися з колективом .

Людмила Сотник подякувала колективу за нелегку роботу та відмітила, що піклування про дітей з особливими потребами – це прямий обов’язок  кожної громади.

 Нагадаємо, центр надає медичні та соціально-адаптаційні послуги дітям з інвалідністю.

  • цільовим призначенням Центру є здійснення комплексу реабілітаційних заходів, спрямованих на створення умов для всебічного розвитку дітей з інвалідністю. Засвоєння ними знань, умінь, навичок, досягнення і збереження їхньої максимальної незалежності, фізичних, розумових, соціальних,  здібностей з метою максимальної реалізації особистого потенціалу.
  • у Центрі проводяться: індивідуальні та групові корекційні заняття з спеціалістами; заняття для розвитку творчих здібностей та покращення емоційного стану з сенсорної інтеграції, музикотерапії, арт-терапії  тощо; психологічні консультації та різноманітні тренінги для дітей та їх батьків; лікувальна фізкультура,оздоровчий масаж; медичне спостереження та консультування лікарями; культурно-масові та  виховні заходи  до традиційних та календарних свят.

У центрі працює кваліфікований медперсонал: лікарі, фахівці соціальної роботи та медичної реабілітації, з лікувальної фізкультури та масажу, психолог.

Сподіваємось, що послугами нашого Центру скористаються і батьки дітей з особливими потребами з сусідньої  Казанківської громади.

Фото без опису       Фото без опису              Фото без опису          Фото без опису