Сьогодні в міському Будинку Культури відбулись святкові заходи, присвячені Міжнародному дню людей похилого віку та Дню ветерана. З таким теплим святом всіх присутніх від імені міського голови Максима ЛАГОДІЄНКО та особисто від себе привітала заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмила СОТНИК. Слова пошани та вдячності були підкріплені приємними подарунками для кожного запрошеного.

До привітань з найкращими побажаннями приєдналась голова ветеранської організації Світлана ФЕДУНЕЦЬ.

Чудовою нагодою був цей день також і для привітання з річницею весілля – 50-річчям подружнього життя ПЯТКОВСЬКИХ Володимира Івановича та Любов Антонівни. До дня «золотого» весілля начальником Новобузького відділу державної реєстрації актів цивільного стану у Баштанському районі Миколаївської області Південного міжрегіонального управління юстиції (м.Одеса) Валентиною ПАВЛЕНКО було вручено «золоте» свідоцтво про шлюб. В свою чергу сімейна пара отримала приємний пам’ятний подарунок від Новобузького міського голови.

Від працівників сектору культури Новобузької міської ради та від учнів Новобузької гімназії  пролунали теплі вітання, приємні слова, пісні, гарна розважальна програма.

Захід проходив з дотриманням усіх карантинних вимог.