26 жовтня  відбулась чергова ХІ сесія Новобузької міської ради під головуванням секретаря міської ради Валентини Остапенко.

З 26 депутатів участь у роботі сесії взяли 17 депутатів. На порядок денний винесено 28 земельних питань. Зокрема, депутати визначили  перелік земельних ділянок для підготовки лотів для продажу права оренди  на земельних торгах у формі аукціону та надали  дозвіл на виготовлення відповідної документації;затвердили проекти землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється; передали в оренду земельну ділянку ТОВ « Агрохімпродукт» терміном до 31.05.2022 року та затвердили орендну плату ;затвердили технічні документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність; надали дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у постійне користування Регіональному ландшафтному парку  «Приінгульський». 

Так як   на засіданні сесії не було дві третини депутатів , то  не було прийнято  рішення « Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність» .

Всі питання були детально та виважено  розглянуті на засіданні постійної депутатської комісії, тому  депутати злагоджено та конструктивно   працювали на сесії.

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису