02 листопада  цього року  відбулось урочисте відкриття капітально відремонтованого терапевтичного відділення . Перерізати  символічну стрічку прийшли Новобузький міський голова Максим Лагодієнко та  депутат обласної ради Олег Козлов. Участь у заході  взяли головний лікар КНП «Новобузька багатопрофільна лікарня»  Володимир Лущенко, заступник міського голови  Людмила Сотник, завідувач  терапевтичного відділення  Наталія Гордаш ,медичні працівники.

Після капітального ремонту терапевтичне відділення модернізовано за європейським зразком. У кабінетах встановлено нове сучасне медичне  обладнання. Замінено систему електропостачання та освітлення; здійснено облицювання стін, підлоги, стелі та заміну вікон і дверей; замінено водопровідні та каналізаційні мережі; покращено систему опалення приміщення.

   В охайних та затишних палатах поновлено твердий інвентар. Встановлено нові зручні та комфортні  ліжка із приліжковими тумбами, функціональні ліжка, зручні  матраци. Кольорова гама  як в кабінетах медперсоналу, так і в  палатах пацієнтів приємна та спокійна.

«Турбота про здоров’я жителів громади є одним з першочергових завдань місцевої влади», - відмітив на відкритті  міський голова Максим Лагодієнко. Тому, основним завданням медпрацівників та місцевої влади залишається підвищення якості медичних послуг, покращення матеріально-технічної бази та реалізація реформи медичної галузі». Максим Олександрович подякував усім, хто долучився до ремонту цього відділення, хто сприяв якісному виконанню ремонтних робіт та якнайшвидшому відкриттю, адже тепер хворі можуть отримувати кваліфіковану медичну допомогу у сучасних комфортних умовах.

Депутат обласної ради Олег Козлов подякував усім, хто долучився до проведення ремонту –керівництву і працівникам лікарні. Він зазначив, що терапевтичне відділення відповідає високому рівню і персонал має відповідні умови праці, що дає змогу покращити обслуговування пацієнтів.    

Головний лікар лікарні  Володимир Лущенко зауважив «Велика подяка колективу лікарні за турботу, опіку та їхнє прагнення досягати мети, яку ми перед собою поставили».

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису