У осінній період зі зниженням температури повітря, коли розпочинається інтенсивне використання усіх можливих обігрівальних приладів, збільшуються ризики, пов’язані з виникненням пожеж.

Тому, з метою попередження виникнення пожеж, які б могли статися внаслідок дитячих пустощів, під час осінніх канікул, начальником служби у справах дітей Новобузької міської ради Захарчук В.О., провідним спеціалістом служби у справах дітей Новобузької міської ради Тарасюк Н.П. разом з прапорщиком служби цивільного захисту 20 ДПРЧ ГУ ДСНС України у Миколаївській області Чесноковим Д.Є. та дільничним офіцером поліції СП ВП №1 Баштанського РВП ГУНП Кравчиною О.С. відвідали сім'ї, де проживають діти, які потрапили в складні життєві обставини та провели роз’яснювальну роботу з батьками про дотримання протипожежних правил в оселі.

             Під час проведення заходу працівники служби у справах дітей проводили бесіди з дітьми, в ході яких нагадали  правила експлуатації електроприладів.

            Інспектор роздав дітям буклети та пам’ятки правил безпечної життєдіяльності, звернув увагу на стан пожежної безпеки в житлових будинках, тобто, в якому стані електропроводка, газове обладнання, димоходи, печі тощо.

            Пояснив, як уникнути порушення  у  разі їх виявлення   та  на практиці  демонстрував  господарю будинку  як усунути виявлені порушення.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису