Перелік проектів рішень винесених на засідання постійної комісії з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів, комунальної власності, житлово-комунального господарства, інфраструктури, інвестиційної та підприємницької діяльності.

Дата проведення: 15.11.2021р., час проведення: 10.00 год.

Місце проведення:Актовий зал Новобузької міської ради

Порядок денний:

1.Про затвердження звіту про виконання бюджету Новобузької міської територіальної громади та використання резервного фонду непередбачених видатків за січень-вересень  2021 року

2.Про затвердження Стратегії розвитку Новобузької територіальної громади на 2022  -2027 роки та Плану реалізації Стратегії розвитку Новобузької територіальної громади на 2022 – 2024 роки.

3.Про приєднання до Європейської ініціативи «Угода мерів щодо Клімату та Енергії»

      4.Про внесення змін до Плану соціально – економічного розвитку  Новобузької  об’єднаної територіальної громади на 2020-2022 роки.

     5.Про надання згоди на безоплатне прийняття індивідуально визначеного майна (шкільний автобус) зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Миколаївської області у комунальну власність Новобузької територіальної громади.

    6. Про надання згоди та прийняття індивідуально визначеного майна (комп’ютерне  обладнання) зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Миколаївської області у комунальну власність Новобузької територіальної громади.

      7.Про встановлення вартості харчування та батьківської плати за харчування дітей у дошкільних навчальних закладах Новобузької міської ради на 2022 рік

      8. Про внесення змін до рішення міської ради від 26.01.2021 № 56 «Про затвердження складу виконавчого Комітету Новобузької міської ради 8 скликання»

      9.Про внесення змін до рішення Новобузької міської ради від 06.04.2021 № 137 «Про утворення комісій при виконавчому комітеті Новобузької міської ради, затвердження Положень про комісії та їх складу»

      10.Про надання попередньої згоди на безоплатне прийняття у комунальну власність Новобузької міської ради об’єкту захисної споруди цивільного захисту ПРУ № 5432

       11. Про передачу майна з балансу Новобузької міської ради в господарське

відання та на баланс комунального  підприємства Новобузької міської ради «Добробут».

       12.Про схвалення проекту договору про співробітництво Новобузької міської ради та Володимирівської сільської ради

        13.Про надання в тимчасову оренду частини нежитлового приміщення за адресою: пл. Свободи,32 що є об’єктом комунальної власності Новобузької міської ради відділу соціального захисту населення виконавчого комітету Новобузької міської ради.

Перелік проектів рішень винесених на засідання постійної комісії з питань освіти, охорони здоров’я, соціального захисту, культури, туризму, молоді і спорту, депутатської діяльності та законності

Дата проведення:15.11.2021р., час проведення: 14.00 год.

Місце проведення:Актовий зал Новобузької міської ради

  Порядок денний:

1. Про затвердження звіту про виконання бюджету Новобузької міської територіальної громади та використання резервного фонду непередбачених видатків за січень-вересень  2021 року

  1. Про затвердження Стратегії розвитку Новобузької територіальної громади на 2022  -2027 роки та Плану реалізації Стратегії розвитку Новобузької територіальної громади на 2022 – 2024 роки.
  2. Про приєднання до Європейської ініціативи «Угода мерів щодо Клімату та Енергії»

       4.Про внесення змін до Плану соціально – економічного розвитку  Новобузької  об’єднаної територіальної громади на 2020-2022 роки.

      5.Про внесення змін до рішення міської ради від 22 грудня 2020 р. №14  «Про затвердження Програми розвитку освіти Новобузької міської ради на 2021рік»

       6.Про встановлення вартості харчування та батьківської плати за харчування дітей у дошкільних навчальних закладах Новобузької міської ради на 2022 рік

        7.Про затвердження статуту Комунальної установи «Новобузький інклюзивно - ресурсний центр» Новобузької міської ради в новій редакції

          8.Про внесення змін до рішення №13  від 22.12.2021 року Новобузької міської ради «Про затвердження Програми розвитку фізичної культури і спорту Новобузької міської ради на 2021-2023 роки.»

          9.Про внесення змін до рішення від 06.04.2021 року № 98 «Про створення при комунальному підприємстві «Добробут» Новобузької міської ради служби з перевезення осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату»

          10.Про затвердження  спостережної  ради КНП «Новобузька  багатопрофільна лікарня».

Фото без опису