Шановні військовослужбовці, захисники Української держави! Дорогі ветерани!

Від щирого серця вітаю Вас з Днем Збройних Сил України, святом кожного, хто стоїть на захисті нашої Батьківщини, охороняє її кордони, оберігає мир та спокій народу.

Збройні сили України – це армія сильних, відважних, мужніх захисників, які до останнього подиху готові захищати рідну державу. Наші воїни є прикладом незламності духу, самовідданості та віри в рідну державу, в її майбутнє.

Боронити рідну землю на сході держави від агресорів сьогодні пішли тисячі наших земляків у складі Збройних Сил України та в бойових загонах добровольців. Військовослужбовці прославилися своєю мужністю та героїзмом.
 

Свято Збройних Сил України – це данина пам’яті воїнам, які загинули в битвах за свободу, волю та незалежність України. Вірю в те, що Українська армія буде залишатися національною гордістю, гарантом безпеки нашої держави.
 

Тож шановні наші захисники! Прийміть найщиріші слова привітання з нагоди Дня Збройних Сил України! Бажаю Вам миру та злагоди, віри та сили, успіхів у повсякденному житті, впевненості у своїх силах, нескінченної енергії, мужності та відваги у військовій службі в ім'я єдиної, суверенної та незалежної України.
 

Тож щиро вітаю всіх військовослужбовців із Днем Збройних сил України. Ваша стійкість, витримка та самовіддане служіння українському народу гідне для наслідування прийдешніми поколіннями. Бажаю воїнам міцного здоров’я, невичерпної енергії і незламної віри, мирного неба, благополуччя, а їхнім сім’ям – героїв, які завжди повертаються додому!

Слава Україні!
Героям слава!

 

Новобузький міський голова                                      Максим ЛАГОДІЄНКО

Фото без опису