Шановні жителі Новобузької громади!

Новобузька міська рада повідомляє, що з метою покращення надання адміністративних послуг на території Новобузької громади, між Новобузькою міською радою та Головним управлінням Держгеокадастру у Миколаївській області укладена Угода про співробітництво у сфері надання адміністративних послугСпівпраця між Головним управлінням та міською радою здійснюється шляхом організації надання адміністративних послуг у сфері земельних відносин через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Новобузької міської ради (далі - відділ ЦНАП).

Відтепер, у відділі ЦНАП з поміж інших адміністративних послуг будуть надаватися   адміністративні послуги у сфері земельних відносин. 

Для їх отримання, пропонуємо жителям  громади звертатися до відділу «Центр надання адміністративних послуг» Новобузької міської ради за адресою: м. Новий Буг, площа Свободи, 42,  І-й поверх, каб. №9.

З переліком  адміністративних послуг та документами, які подаються для їх отримання, реквізитами оплати адміністративного збору, можна ознайомитись на офіційному сайті Новобузької міської ради в розділі відділ ЦНАП Новобузької міської ради.

 

Більш детально - за посиланням на інформаційну картку адміністративної послуги.

Фото без опису