Сьогодні,28 грудня,  під головуванням міського голови  Максима Лагодієнка відбулось позачергове засідання виконавчого комітету Новобузької міської ради. До уваги членів виконкому було запропоновано десять питань. В  ході обговорення , члени виконкому затвердили план заходів з організації виконання бюджету Новобузької  міської територіальної громади та план заходів щодо
організації роботи з підготовки річної звітності про виконання бюджету Новобузької міської територіальної громади за 2022 рік;
надали  дозвіл комунальному підприємству Новобузької міської ради «Добробут» на розміщення зовнішньої реклами.

Члени виконкому заслухали інформацію першого заступника міського голови Олександра Славінського  щодо підвищення тарифів на перевезення пасажирів. Міський голова   зауважив, що  уже  чотири роки    плата за проїзд не збільшувалась, а проїздом користується і пільгова категорія населення. Після  вивчення та детального обговорення даного питання , члени виконкому  затвердили тарифи на перевезення пасажирів на міських маршрутах загального користування ( 10 грн. за проїзд).  

Перший заступник міського голови також проінформував присутніх про  розрахунки щодо оплати  на вивезення сміття та запропонував на основі розрахунків збільшити плату з 25 грн. за  мішок до 27 грн. Члени  виконкому затвердили комунальному підприємству Новобузької міської ради «Добробут» тарифу на вивезення сміття по місту від населення у сумі 27 грн.

В ході  роботи, члени виконавчого комітету надали дозволи на приватизацію житлового будинку ,присвоєння адрес житловим будинкам з господарськими будівлями , спорудами та земельним ділянкам  та зняття/ взяття на квартирний облік.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису