18 січня  під головуванням міського голови Максима Лагодієнка відбулась щотижнева апаратна нарада за участі заступників міського голови, секретаря міської ради, керівників структурних підрозділів міської ради та комунальних установ. На початку засідання Максим Олександрович  проінформував  присутніх про результати   наради ,яка відбулась в обласній раді за участі першого заступникам голови обласної ради Володимира  Фроленка. На нараді  було розглянуто питання часткового виділення коштів з обласного бюджету на оновлення комунальних доріг. Згідно розподілу Новобузька міська рада отримає - 2млн. гривень. Зокрема, кошти  будуть використані на ремонт дороги по вулиці Комарова та ремонт доріг до сіл  територіальної громади .

Обговорили стан виконання  заходів з  використання Інтернет – субвенції ,  будівництва   футбольного міні – поля, реконструкції системи « Біотал -200», реконструкції  міського стадіону.

В ході роботи були обговорені питання придбання ліфту для лікарні, підготовка проєктно – кошторисної документації  по кисневій станції для лікарні, завершення робіт по ремонту спортзалу у будинку культури, забезпечення температурного режиму у закладах освіти та дитячих садках, якості  харчування по новому  меню в закладах освіти згідно нових норм, проведення робіт з благоустрою громади ( вивезення сміття, розчищення кладовищ  тощо).

 Міський голова звернув увагу  керівників  відділів та комунальних установ на  прийняття участі в  конкурсах, проєктах  на умовах співфінансування  (придбання житла для дітей – сиріт та для внутрішньо – переміщених осіб), на підготовку пакету документів  по  участі у проєкті на отримання « Соціального таксі».

Очільник громади  акцентував увагу   керівника КП « Правопрядок»  Вадима Рашкіна  на своєчасному та систематичному відпрацюванні стихійних сміттєзвалищ у місті та стихійну  торгівлю.

Про епідемічну ситуацію в громаді щодо захворюваності на гострі респіраторні захворювання та COVID-19 та про надання медичної допомоги хворим на COVID-19 та з підозрою на COVID-19 доповідали головний лікар комунального підприємства «Новобузький міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Валентина Лучна та головний лікар КНП «Новобузька багатопрофільна лікарня» Володимир Лущенко.

За результатами  наради  були надані  протокольні доручення виконавцям.