Шановні депутати!

       Повідомляємо, що відповідно до розпорядження міського голови від 27 січня 2022 року № 40-р, в великому залі засідань (ІІ-й поверх) Новобузької міської ради 15 лютого поточного року о 10:00 відбудеться засідання XV чергової сесії VIII скликання Новобузької міської ради. 

На порядок денний винесені наступні питання :

 1.Про  звіт  щодо  виконання плану роботи ради за 2021 рік.

 

2. Про  затвердження  перспективного  плану роботи  міської ради  на 2022 рік.

 

3. Про  звіт  постійних   депутатських комісій за 2021 рік.

 

4. Про підтвердження членства у Всеукраїнській асоціації громад.

 

5. Про виконання комплексної Програми «Профілактика злочинності  та вдосконалення системи захисту конституційних прав і свобод громадян Новобузької міської ради на 2020-2021 роки»

 

6. Про затвердження комплексної Програми «Профілактика злочинності  та вдосконалення системи захисту конституційних прав і свобод громадян Новобузької міської ради на 2021-2024 роки».

 

7. Про затвердження звіту КО «Правопорядок 2020»

 

8. Про виконання заходів передбачених Комплексною програмою соціального захисту населення «Турбота» на 2021 рік.

 

 

9. Про затвердження  порядку надання  фінансової підтримки громадським організаціям, діяльність яких  має  соціальну  спрямованість, на  конкурсній  основі по Новобузькій  міській  раді.

 

10. Про затвердження  Програми  увічнення  пам’яті  учасників  антитерористичної  операції  та операції  об’єднаних  сил , жертв  воєн  та  політичних  репресій  у  Новобузькій  територіальній  громаді  на  2022 – 2024  роки.

 

11. Про затвердження  міської  Програми  сприяння  розвитку  громадського суспільства  у Новобузькій  територіальній  громаді на 2022 – 2025 роки.

 

12. Про затвердження Порядку розгляду електронної  петиції, адресованої Новобузькій  міській  раді.

 

13. Про  затвердження Програми  « Автобус  для громади» на 2022 – 2025 роки.

 

14. Про затвердження Програми підтримки  та  розвитку  молоді  Новобузької  територіальної  громади  на  2022 -  2024  роки.

 

15. Про  затвердження  Програми  розвитку  освіти  на 2022 рік.

 

16. Про  надання  згоди на  безоплатне прийняття індивідуально визначеного майна зі  спільної власності територіальних  громад сіл, селищ, міст Миколаївської  області  у  комунальну  власність Новобузької  територіальної  громади.

 

17. Про затвердження  Плану трансформації мережі закладів загальної середньої освіти  Новобузької міської ради на 2022 – 2023 роки

 

18. Про припинення юридичної особи Розанівського дошкільного  навчального закладу Новобузької міської ради Миколаївської області шляхом ліквідації.

 

19. Про внесення  змін до структури  та чисельності відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Ново-бузької міської ради Миколаївської області.

 

20. Про затвердження Положення  про господарчу групу відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Новобузької міської ради.

 

21. Про затвердження Положення про  порядок використання автотранспортних засобів відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Новобузької міської ради

 

22. Про  затвердження Програми з розроблення комплексного плану  просторового  розвитку  території, генеральних  планів, детальних планів територій Новобузької  міської громади на 2022 – 2024  роки. (Висоцька Т.М.)

 

23. Про визнання уповноваженого органу  з  присвоєння  адреси  і  уповноваженої  особи  з  внесення  відомостей  до  Реєстру  будівельної  документації .( Висоцька Т.М.)

 

24. Про внесення змін до Положення   про відділ з питань  містобудування,  архітектури, будівництва  та цивільного захисту  виконавчого  апарату  Новобузької  міської  ради,» затвердженого  рішенням  сесії  Новобузької  міської  ради  від 31.07. 2020 року № 169 (Висоцька Т.М.).

 

25. Про надання дозволу на розроблення детального плану території  під об’єкт «Будівництво автомобільної дороги Обхід м. Новий Буг ( ІІ черга) Миколаївської області»

 

26. Про надання дозволу на розроблення детального плану території  під об’єкт «Новобузький завод з переробки відходів» 

 

27. Про надання дозволу на розроблення детального плану території  під об’єкт «Індустріальний парк «Новий Буг».

 

28. Про внесення змін до Положення про комісію щодо звільнення громадян від оплати за надання соціальних послуг затвердженого рішенням сесії  Новобузької міської ради від 06.04.2021 р. № 137.

 

29. Про затвердження Порядку надання послуг із комплексної реабілітації (абілітації) для дітей з інвалідністю в комунальній установі «Центр надання соціальних послуг» Новобузької міської ради.

 

30. Про надання дозволу комунальному підприємству Новобузької міської ради «Комунальник» та Новобузькій міській раді на списання з балансу багатоквартирних будинків.

 

31. Про передачу майна з балансу комунального підприємства Новобузької міської ради «Комунальник» в господарське відання та на баланс комунального підприємства «Водопровідні мережі».

 

32. Про надання в оренду нерухоме майно за адресою: вул. Грушевського, 5, м. Новий Буг, Миколаївська обл., що є об’єктом комунальної власності Новобузької міської ради,Миколаївському обласному територіальному центру комплектування та соціальної підтримки.

 

33. Про надання в оренду частини нежитлового приміщення за адресою: вул. Гребєннікова, 1, м. Новий Буг, Миколаївська обл., що є об’єктом комунальної власності Новобузької міської ради, Баштанській районній державній адміністрації Миколаївській області

 

34. Земельні питання.

 

Проєкти рішень для ознайомлення доступні за посиланням.

Фото без опису