Сьогодні, 5 лютого, міський голова Максим Лагодієнко відвідав  міський  будинок  культури , де було облаштовано  новий боксерський ринг.

Максим Олександрович привітав  тренера та вихованців секції боксу  зі значною подією. До вітань  долучився і депутат обласної ради Олег Козлов. Міський голова відмітив, що секція боксу у муніципальній дитячо – юнацькій спортиній школі   громади  функціонує з 2017 року і багато дітей залучено до цього виду спорту. Бокс є доволі доступним видом спорту, так як не обмежує можливостей тих хто ним займається. Цей вид спорту є ефективним засобом різностороннього фізичного розвитку та фізичної підготовленості. Питання придбання боксерського рингу піднімалося  вже давно і директором МДЮСШ , і тренером  по боксу, батьками. Це питання підтримали депутатський корпус міської ради та  міський голова. В рамках виконання   міської Програми розвитку фізичної культури та спорту  з бюджету міської ради були виділені кошти на придбання боксерського рингу.

 Завдяки дієвій співпраці з депутатом обласної ради Олегом Козловим  було придбано  спеціальні мати для   проведення занять боксом. Співпраця з депутатом обласної ради  в даному напрямі продовжується, адже  заняття спортом загартовують дух, формують у дітей такі риси характеру, як цілеспрямованість, орієнтація на результат.

Тренер МДЮСШ з боксу Андрій Стефанюк  зауважив, що тренування на професійному ринзі дасть змогу боксерам нашої громади значно поліпшити свої результати, завдяки якіснішому та повноцінному тренувальному процесу. Андрій Олександрович подякував міському голові , депутату обласної ради, депутатам міської ради, батькам за підтримку.

З таким сучасним і якісним тренувальним обладнанням боксер зможе набагато швидше отримати навички змагального процесу та орієнтування в ринзі, відточити свою майстерність та професійність, отримати дорогоцінний досвід. Також з’явиться можливість проводити регулярні спаринги та навіть змагання для боксерів. І взагалі, це придбання допоможе залучити більше дітей та молоді до заняття спортом, а саме боксом.

Також в приміщенні  будинку культури відкрив свої двері  і відремонтований спортивний зал.

 Сучасний спортивний зал буде заохочувати батьків приводити своїх дітей до спортивної зали, тим самим це відволіче більше дітей від вулиці, знизить ризик отримання шкідливих звичок, дисциплінує, розвине дитину фізично та зміцнить психологічно. А залучення дітей до  занять спортом потрібно насамперед для їхнього здоров’я та щоб відволікти від комп’ютерів і гаджетів. 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису