Сьогодні,  8 лютого ,відбулася  щотижнева апаратна нарада під головуванням міського голови Максима  Лагодієнка.
    На апаратній нараді обговорювалися актуальні питання життя громади, які стосувалися соціальної сфери, медицини, культури, економіки, а також освіти.

   Зокрема, піднімалися питання покращення інформаційно – роз’яснювальної роботи  структурними підрозділами міської ради та комунальними установами, підготовка до проведення  чергової сесії міської ради,  робота з державними та регіональними програмами  по підготовці проєктів   на умовах співфінансування  щодо  придбання житла для дітей – сиріт , внутрішньопереміщених осіб, учасників АТО/ООС,   забезпечення питною водою жителів громади, підготовка до  акції по висадженню молодих дерев у парках міста. Також було обговорено питання проведення  заходів до дня  виводу військ колишнього Союзу РСР  з Афганістану  та до Дня пам’яті Героїв Небесної Сотні.
Наступною обговорювали тему благоустрою, яка є однією з пріоритетних.

Крім цього, присутні заслухали інформацію про епідемічну ситуацію в громаді щодо захворюваності на гострі респіраторні захворювання та COVID-19. Головні лікарі  громади розповіли про надання медичної допомоги хворим на COVID-19 та з підозрою на COVID-19, а також розповіли про те, що останнім часом в Новобузькій громаді збільшилась кількість хворих на коронавірус і що найстрашніше, кількість хворих збільшилась серед дітей.

 Головний лікар комунального підприємства «Новобузький  міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Валентина Лучна та головний лікар КНП «Новобузька багатопрофільна лікарня» Володимир  Лущенко наголосили на тому, що потрібно не відмовлятися від вакцинації і якщо є така можливість робити щеплення бустерною дозою проти корона вірусу.

По завершенню апаратної наради міським головою було надано ряд рекомендацій та доручень посадовим особам та керівникам структурних підрозділів в межах їх повноважень. 

Фото без описуФото без опису