Сьогодні, 8 лютого,  під головуванням міського голови Максима Лагодієнка відбулось позачергове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Новобузькій міській  раді

До уваги членів комісії було запропоновано розгляд питання  « Про впровадження додаткових заходів щодо запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 на території Новобузької міської ради»

Заслухавши та обговоривши інформацію директора КНП «Новобузький районний центр первинної медико-санітарної допомоги»  Валентини Лучної  та начальника відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Новобузької міської ради Сергія  Сотскова щодо кількості захворюваності працівників в закладах дошкільної, середньої освіти, та дітей на респіраторну хворобу COVID-19 на території Новобузької міської ради,  комісія вирішила:

1.1 В закладах загальної середньої освіти з 09.02.2022 організувати освітній процес для учнів 1-11 класів за дистанційною формою навчання;

2.2 В закладах дошкільної освіти, де не виявлено захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19 організувати роботу чергових груп (діти,  батьки яких  працюють).

Термін : до рішення місцевої комісії з ТЕБ та                     

            НС при Новобузькій міській раді

2. Директору МДЮСШ відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Новобузької міської ради дозволити проводити навчально-тренувальні заняття за умови 100 відсоткової вакцинації працівників МДЮСШ та дотримання відповідних санітарних і протиепідемічних заходів.

 

3.  Перевізнику КП «Добробут» Новобузької міської ради здійснювати перевезення мешканців громади на міських маршрутах за умови дотримання санітарних норм ( в період між рейсами проводити ретельну обробку транспортного засобу дезінфікуючим розчином, яким обробляють поручні, ручки, підлокітники, підлогу та провітрювати салон). Перевізник несе відповідальність за забезпечення водіїв засобами індивідуального захисту, зокрема респіраторами або захисними масками.

Строк: до стабілізації епідемічної ситуації на території громади

4. Рекомендувати начальнику ВП № 1Баштанського РВП Головного управління Національної поліції в Миколаївській області та начальнику Новобузького управління Держпродспоживслужбі в Миколаївській області проводити  регулярні перевірки щодо дотримання санітарного законодавства, протиепідемічних заходів в громадському транспорті, закладів громадського харчування, магазинах, супермаркетах, ринках та інших галузях торгівельно-побутової, громадської діяльності і висвітлювати цю роботу у засобах масової інформації.

Строк: до стабілізації епідемічної ситуації на території громади

Дане рішення  та протокол позачергового засідання комісії з питань ТЕБ та НС оприлюднити  на офіційному сайті Новобузької міської ради.

Фото без описуФото без опису