Хай вам світить вогник удачі!

ЩЕ ніколи цивілізація не знала такої війни, в якій ворог «воює» з енергетичною системою, намагаючись у такий спосіб паралізувати країну, яку зібрався окупувати. І коли це сталося у нас, українські енергетики проявили себе героями.

Коли мільйони наших співвітчизників стійко у темряві очікують світла під час аварійних відключень, працівники енергетичної галузі супроти щохвилинних ризиків для власного життя і здоров’я роблять свою роботу. Їх сміливість, професійність, винахідливість творять дива. Бо коли цинічний ворог сподівається терором загасити над Україною навіть сонце, в наших оселях після жорстоких ударів все одно з’являється світло.

В нашій громаді живуть і працюють чимало представників професій, пов’язаних із забезпеченням стабільності роботи енергетичної галузі. У місті функціонує освітній заклад, в якому виховують спеціалістів цього напряму. Щиро вітаю усіх, хто причетний до боротьби за остаточну перемогу українського народу у війні, хто трудиться заради стабільності нашого життя. Енергетики, ваш внесок має величезну вагу в народній справі захисту Вітчизни. Зі святом вас! І хай вам завжди світить вогник удачі!

 

Новобузький міський голова                                     Максим ЛАГОДІЄНКО

Фото без опису