Фото без описуФото без описуФото без опису

Сьогодні, 27 квітня, міський голова Максим Лагодієнко відвідав  Новобузьку гімназію № 4, яка стала переможцем  національного  проєкту « СпівДія Ноут».

Проєкт реалізовувався в межах молодіжної програми USAID «Мріємо та діємо», що виконується організацією IREX у партнерстві з Міністерством молоді та спорту України та українською волонтерською платформою СпівДія, а також компаніями HP Inc. та Microsoft. Заклад освіти Новобузької громади  ввійшов в 10-ку навчальних закладів Миколаївської області, які стали переможцями проєкту

Перемога у національному  проєкті  дає  більше можливостей  долучитись до освітнього процесу  здобувачам освіти в умовах дистанційного навчання та під час воєнного стану.

В результаті  спільних зусиль та  тісної співпраці міського голови Новобузької міської ради Максим Лагодієнко та робочої групи Новобузької гімназії №4 (директор Тетяна Чичкан), Новобузька гімназія   №4 отримала  27 ноутбуків  та ліцензійне програмне забезпечення.  Міський голова  Максим Лагодієнко  привітав  колектив  та  учнів  Новобузької гімназії № 4 з перемогою та вручив  ноутбуки учням закладу.
Новобузька міська рада  щиро вдячна всім організаторам та спонсорам за таку важливу справу.

Разом ми сильні! Разом до Перемоги!


USAID (Агентство США з міжнародного розвитку) - @USAIDUkraine https://www.facebook.com/USAIDUkraine/?locale=uk_UA
Програма USAID «Мріємо та діємо» – @mriemotadiemo https://www.facebook.com/mriemotadiemo/?locale=nn_NO
Організація IREX - IREX in Ukraine
Благодійний фонд «СпівДія» – https://spivdiia.org.ua/
https://www.facebook.com/spivdiia.org.ua