Повідомлення про обговорення  проєкту регуляторного  акту  – проєкту рішення міської ради  «Про встановлення місцевих податків і зборів на території  Новобузькоїї міської ради».

    Мета проекту – встановлення на території Новобузької міської ради  місцевих податків і зборів у відповідності з останньою редакцією Податкового кодексу України та з урахуванням вимог  Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності від 11.09.2003 р. №1160-ІV.

    Проєкт регуляторного акта розроблений для підвищення правосвідомості платників податків шляхом залучення їх до наповнення дохідної частини бюджету міської ради через сплату податків.

      Термін прийняття зауважень і пропозицій до проекту  даного  рішення становить 30 календарних днів з дати оприлюднення на офіційному веб-сайті міської ради: novobuzka.gromada.org.ua, за адресою: площа Свободи, 42 м. Новий Буг  Миколаївської області, Баштанського району 55601 каб. №8 та в електронному вигляді на E-mail:  miskradanbug@ukr.net.