Програма семінару

Запрошення до участі в семінарі «Важливі аспекти управління багатоквартирними будинками в умовах воєнного стану: юридичні роз’яснення»

Інститут муніципального менеджменту спільно з Асоціацією управителів житла у серпні проводитимуть вже десятий семінар, що стосується особливостей роботи управителів в умовах воєнного стану.

В попередніх тренінгах взяли участь близько 600 фахівців сфери управління багатоквартирними будинками та представників органів місцевого самоврядування з різних регіонів України. Наші спеціалісти провели аналіз проблематики, з якою останнім часом до Інституту муніципального менеджменту звертаються фахівці сфери управління багатоквартирними будинками, та на їх основі розробили програму наступного семінару: «Важливі аспекти управління багатоквартирними будинками в умовах воєнного стану: юридичні роз’яснення», який проходитиме 15.08.2023 року в онлайн форматі.

В ході проведення вищезазначеного семінару планується розглянути наступні питання:

- Шляхи перегляду та зміни ціни на послугу з управління багатоквартирного будинку;

- Облаштування укриттів і сховищ в БКБ: відповідальність управителя (ОСББ) чи ОМС?

- Вимоги щодо утримання та експлуатації захисних споруд; - Особливості роботи з деякими категоріями боржників;

- Чи списується заборгованість у разі руйнування будинку?

Отримана на семінарі інформація дасть змогу фахівцям розібратися в тонкощах законодавства та отримати практичні поради врегулювання проблемних питань, що виникають у їх професійній діяльності.

Запрошуємо до участі в зазначеному заході представників обласної військової адміністрації, а також просимо сприяти участі в даному заході фахівців сфери управління багатоквартирними будинками вашого регіону. Програма заходу, умови участі та інші деталі зазначені в додатку до даного листа. Зареєструватися для участі в семінарі можна, заповнивши Аплікаційну форму або за телефоном (093) 392-16-22