Сьогодні , 30 листопада, відбувалося засідання депутатської  комісії з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів, комунальної власності, житлово-комунального господарства, інфраструктури, інвестиційної та підприємницької діяльності міської ради. Вела засідання  голова депутатської комісії Шашкєєва Світлана.На  розгляд було  запропоновано одне питання  - про внесення змін до  бюджету міської ради.

Начальник фінансового відділу Новобузької міської ради Дібрівна Світлана проінформувала  членів комісії по питанню  внесення змін до бюджету міської ради. В ході обговорення , депутатами була внесена пропозиція  - зняти з поточного ремонту доріг кошти , у сумі 2  млн .68  тис.580гривень  та  перенаправити відповідно до клопотань 1млн. 186 тисяч грн. і 60  тисяч  грн.на потреби ЗСУ.

 Також 820  тисяч  грн. направити на поповнення статутного капіталу КП «Добробут», а саме: на придбання асенізаційної машини.

 Дані пропозиції були рекомендовані  членам депутатської комісії до розгляду  на  2 частині 32 сесії міської ради, яка відбудеться 1 грудня поточного року.

Фото без опису

Фото без опису