Фото без описуФото без опису

24 січня загинув наш земляк, житель  міста Нового Бугу , старший  солдат , гранатометник десантно – штурмового взводу  Лисенко Геннадій 1991 року народження.

Старший солдат Геннадій Лисенко  рахувався  зниклим безвісти з 24 січня. Після проведення пошукових  заходів   Геннадія вдалося евакуювати з поля бою загиблим.

 Загинув наш Герой під час  застосування  противником БПЛА зі скидом гранат та під впливом артилерійського обстрілу  позицій  поблизу Куп’янська Харківської області.

 До лав  Збройних Сил України був мобілізований  у вересні 2023 року.Геннадій  завжди був вірний військовій присязі. В бою за нашу Батьківщину виявив мужність  і стійкість мав високу мотивацію до військової служби, підтримував  високий моральний дух у підрозділі,користувався  авторитетом у  побратимів.

 Геннадій колишній учень  школи № 7 , випускник нашого  аграрного коледжу  , в якому отримав спеціальність будівельника.  Після   закінчення строкової служби , Геннадій працював  будівельником  у місті Києві. Будував мости. Працював, мріяв..

Серце загиблого воїна ЗСУ зупинилось. Але Герої не вмирають! Вони житимуть доти, доки ми про них пам’ятаємо. Висловлюємо глибокі співчуття рідним та близьким загиблого. Вічна пам’ять Герою, який не шкодуючи власного життя захищав наш мирний сон і наше щасливе майбутнє.

Слава Україні!

Героям Слава!

Про  дату та  чин похорону буде повідомлено додатково.