22 лютого 2024 р у Новобузькій громаді відбулося урочисте відкриття ІІ (територіального) етапу змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» серед учнів закладів загальної середньої освіти м. Новий Буг .

 На відкритті змагань з волейболу були присутні міський голова Максим Лагодієнко, перший заступник міського голови Олександр Славінський , начальник відділу освіти, молоді та спорту Сергій Сотсков .

У своєму зверненні Максим Олександрович привітав всіх з початком Всеукраїнських змагань, побажав учасникам гарного настрою,успіхів у боротьбі та перемоги.

  Участь в змаганнях приймало  5 команд , за звання чемпіонів змагалися юнаки та дівчата Новобузького ліцею №1( тренер Момотенко В.В.) , Новобузького ліцею №7 ( тренер Кузьмін О.О.) та Новобузької гімназії №4 (тренер Осавчук В.В.).

 

  Після напруженої боротьби серед юнаків перше місце виборола команда  ліцею № 1 , «срібло» взяла гімназія № 4.

   Серед дівчат  перше місце отримали учні ліцею №1,  друге - посіла команда ліцею № 7, а «бронза» дісталася гімназії №4.

Змагання «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» – це не просто боротьба за звання найкращих, це єднання активної спортивної спільноти для розвитку здорового та фізично стійкого покоління. Крім тогоце чудова можливість для кожного учасника відчути себе чемпіоном!

 

 

Вітаємо переможців та учасників змагань!

 

#разомпереможемо #плічопліч #шкільніліги #scl #scl_mykolaivregion

Фото без описуФото без описуФото без опису