26 березня у приміщенні Новобузької міської ради під головуванням міського голови Максима Лагодієнка відбулася чергова 37 сесія 8 скликання.

 У роботі сесії взяли участь 17 депутатів із 26 обраних, а також керівники структурних підрозділів та комунальних установ міської ради.

 На порядок денний було винесено 23 проекти рішень.

 Одноголосно депутати затвердили зміни до рішення міської ради «Про бюджет Новобузької місткої територіальної громади на 2024 рік». Більшістю голосів було затверджено план трансформації мережі закладів загальної середньої освіти Новобузької міської ради за період 2024 – 2027 роки.

 Депутати затвердили програми розвитку освіти Новобузької міської ради на 2022 – 2025 роки та реформування та розвитку житливо – комунального господарства Новобузької міської територіальної громади на 2024 – 2027 роки , План відновлення та розвитку Новобузької міської територіальної громади з додатком «Аналітичний звіт про соціально – економічну ситуацію Новобузької міської територіальної громади». Міський голова висловив слова вдячності Уряду Великобританії за підтримку нашої громади.

 Також в процесі роботи сесії було затверджено зміни та доповнення до Статуту комунального підприємства «Добрубут» та затвердження його в новій редакції, прийняті важливі рішення із земельних питань .

 Попередньо, всі питання порядку денного були розглянуті на профільних комісіях , тому рішення були прийняті в цілому без змін.

Детальніше про чергову 37 сесію за посиланням на офіційний ютуб канал Новобузької міської ради  https://youtu.be/9m0Lp3bvLro

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису