25 квітня  о 14.00год. відбудеться засідання постійної комісії з питань земельної реформи, охорони довкілля та агропромислового розвитку.

 

                    На порядок денний виносяться наступні питання:

  1. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється.

  2. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянам України.

  3. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

  4. Про  надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок.

  5. Про  надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки.

  6. Про припинення  права постійного користування землею.

  7. Про передачу земельної ділянки в постійне користування.

  8. Про  укладення договору оренди землі на новий строк з використанням переважного права орендаря ФГ « Павловський М.І.».

  9. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення та експлуатації  основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості гр. Бєлінському Михайлу  Миколайовичу.

  10. Про відмову у  наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

  11. Про відмову у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі(на місцевості), та наданні у власність земельної ділянки  для ведення особистого селянського господарства гр.Фабіян  І.П.

     12.Розгляд заяв.

  1. Фото без опису