На початку сесії присутні Хвилиною мовчання вшанували пам’ять земляків та всих захисників і захисниць, які загинули внаслідок повномасштабного вторгнення російських окупантів.
  У роботі сесії взяли участь 19 депутатів із 26 обраних, а також керівники структурних підрозділів та комунальних установ міської ради.
  На порядок денний було винесено 32 проєкти рішень.
  Одним з головних питань було внесення змін до рішення міської ради «Про бюджет Новобузької територіальної громади на 2024 рік» . Зміни стосувались виділення коштів на підтримку Збройних Сил України. Одноголосно , своїм рішенням , депутати проголосували за виділення 3 млн. 100 тис. грн. на підтримку ЗСУ.
 Затвердили депутати і проєктно – кошторисну документацію за проєктом «Реконструкція будівлі Новобузького ліцею № 7 Новобузької міської ради».
  Також було розглянуто блок земельних питань , серед яких значну увагу депутати звернули на клопотання начальника служби у справах дітей, щодо відведення земельної ділянки під будівництво житла для дитячих будинків сімейного типу . Міський голова відмітив « ми будуємо сім’ї для дітей, які цього потребують, допомагаємо їм формувати їх майбутнє, а також розвиваємо громаду, у якій вони живуть».
 Так як всі питання були ретельно розглянуті під час засідань депутатських комісій, сесія пройшла в конструктивному руслі.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису