12 червня відбулося третє засідання Робочої групи з актуалізації Стратегії розвитку Новобузької міської ради до 2027 року.

 Актуалізація нашої Стратегії відбувається за підтримки UNDP Ukraine / ПРООН в Україні .

В засіданні взяв участь перший заступник міського голови Олександр Славінський.

 Наш експерт Віктор Бондарук та начальник відділу з питань інвестиційних проектів Новобузька міська рада Анна Луценко презентували оновлений профільНовобузької громади, який члени робочої групи обговорили та внесли свої пропозиції.

Також Віктор Іванович надав презентацію результатів вивчення громадської думки на підставі анкет для мешканців та молоді. Слід відмітити, що мешканці та молодь ставлять багато питань до роботи влади. Найактуальнішими проблемами залишаються : водопостачання та водовідведення, стан доріг та відсутність робочих місць.

Молодь турбуєють екологічні та зоозахисні питання.За гендером: найбільше в опитуванні взяли участь жінки. За віком - це люди 25-40 років.Найважливішим є те, що і мешканці, і молодь вірять на 75 відсотків в те, що Стратегія покращить спроможність громади та буде реалізована.

Дякуємо всім небайдужим, хто взяв участь в опитуванні.Ваша думка обов'язково буде врахована в розробці актуалізованої Стратегії розвитку нашої громади.

Рухаємось далі.

Дякуємо ЗСУ за можливість працювати та планувати!

Фото без опису