З метою попередження дитячої бездоглядності та безпритульності, попередження правопорушень серед неповнолітніх, перевірки створення належних умов для проживання та виховання дітей в сімях які перебувають у складних життєвих обставинах 18 червня 2024 року начальником служби у справах дітей Новобузької міської ради спільно з інспектором сектору ювенальної привенції відділу поліції №1 Баштанського РВП ГУНП у Миколаївській області проведено профілактичний рейд «Діти вулиці».

Обстежено:   умови проживання 6 родин, в яких виховується 16 дітейних 13 дітей знаходяться на обліку служби у справах дітей, як такі, що перебувають у складних життєвих обставинах).

За результатами рейдового заходу складено відповідні акти. 

З батьками дітей проведено роз’яснювально-профілактичну роботу щодо належного виконання батьківських обов’язків, дотримання санітарно-гігієнічних норм у житлових приміщеннях та складено 1 адміністративний протокол за ст.184 КУпАП за ухилення від виконання батьківських обовязків. 

Служба у справах дітей звертає увагу, що саме батьки несуть персональну відповідальність за належне виконання обов’язків щодо виховання та утримання своїх дітей.

 

 

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису