Шановні мешканці

міста Новий Буг та селища Станційне

Повідомляємо, що з 11 листопада 2019 року будуть здійснені громадські обговорення відповідно до статті 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» з питання розгляду  звітів про стратегічну екологічну оцінку до документа державного планування - генерального плану поєднаного з планом зонування території населеного пункту міста Новий Буг та селища Станційне Новобузької міської ради Миколаївської област на підставі рішення № 460 від 11 квітня 2019р.

Замовник документу державного планування та звіту про СЕО, який приймає рішення про затвердження документу, -  Новобузька міська рада Новобузького району Миколаївської області, виконавець – ТОВ «Миколаївський обласний інжиніринговий центр» (ТОВ "МОІЦ").

 Пропозиції громадськості подаються обґрунтованими у письмовій  формі, з  посиланням  на  положення  відповідних законодавчих та  інших нормативно-правових актів, державних стандартів, норм і правил. Пропозиції та зауваження подаються до Новобузької міської ради за адресою: 55601, Миколаївська обл., Новобузький р-н, м. Новий Буг, площа Свободи, буд. 42 або на електронну адресу: miskradanbug@ukr.net. 

 Проведення консультацій з управлінням охорони здоров’я Миколаївської ОДА та  управлінням екології та природних ресурсів Миколаївської ОДА у процесі стратегічної екологічної оцінки передбачається, відповідно до ст. 13 ЗУ «Про стратегічну екологічну оцінку».

Строки подання зауважень та пропозицій – включно до 17.00 години 11.12.2019 року.

  Ознайомитися з документацією можна за адресою: 55601, Миколаївська обл., Новобузький р-н, м. Новий Буг, площа Свободи, буд. 42, а також на офіційному веб-сайті –  novobuzka.gromada.org.ua  

 

 

Відповідальний спеціаліст: Вакар Р.В., тел.. 9-18-01.