Сьогодні, 27 грудня., міський голова Максим  Лагодієнко та секретар міської ради Сергій Сотсков відвідали  Новодмитрівський  заклад загальної  середньої освіти І – ІІ ступеня.

Очільник міста  зустрівся з керівництвом та  педагогічним колективом школи,оглянув приміщення,кабінети.їдальню  школи та поспілкувався з учнями.

Також міський голова взяв участь  у святковому дійстві  присвяченому  зустрічі Нового 2020 року. Максим Олександрович звернувся до  вчителів,батьків,дітей з новорічними вітаннями « Прийміть найщиріші вітання з Новим роком та Різдвом Христовим. Нехай ці свята – вісники оновлення, мрій і сподівань – принесутьу кожну родину добро, мир і достаток, душевну теплоту і сімейну гармонію. 

Новий рік увійде у Ваш дім з надією на краще майбутнє, вірою у добро та справедливість, любов’ю до людей  та принесе в дарунок щастя, здоров’я, стабільність, добробут, впевненість у завтрашньому дні та світлу долю. 

Напередодні Нового Року прийнято загадувати бажання і вірити, що вони обов'язково здійсняться. Від усієї душі зичу Вам великого людського щастя, міцного здоров'я, добра й радості, вірних друзів та близьких людей поруч. Нехай прийдешній рік виправдає ваші самі добрі надії і прагнення, принесе достаток і добробут вашим сім'ям. Нехай панують у ваших домівках мир, взаєморозуміння й любов. З Новим Роком та Різдвом Христовим

Після вітань та вручення подарунків, гості стали глядачами  чудової концертної програми .