Сьогодні, 15 січня, міський голова Максим Лагодієнко  спільно з членами  депутатської комісії з питань планування та бюджету провів  робочу нараду за участі  голови районної ради,керівництва  райдержадміністрації та керівників структурних підрозділів райдержадміністрації щодо уточнення розподілу    помісячних асигнувань  субвенції , яка була надана з бюджету міської ради – районному бюджету.

Учасники зустрічі обговорили проблемне питання що стосувалось   виділення коштів на утримання бюджетних установ ( заклади освіти)  та виконання районних програм.

Фото без опису

В ході обговорення було встановлено, що у районному бюджеті є 8 млн. грн..вільних залишків із яких можна  в повному обсязі  профінансувати заклади освіти міста,а в  міському бюджеті лише 4 млн.  грн.. вільних залишків. І ці 4 млн. грн. депутати  міської ради планували направити на придбання спецтехніки для зачистки смітників ,створення  комунальної установи «Правопорядок» та інші послуги для покращання інфраструктури міста.

« Але проблема  є і її треба вирішувати,- зауважив міський голова . Це жителі нашої громади,це наші заклади і виплата заробітної плати – це першочергове завдання .І для цього ми повинні об’єднатись».

Тому позиція міського голови була  підтримана депутатами міської ради  і , з міського  бюджету були виділені додаткові кошти  районному  бюджету  на утримання бюджетних установ району.