13 лютого  секретар міської ради Сергій Сотсков взяв участь у засіданні Президії районної ради ветеранів війни і праці за участі  членів Президії, представників  воїнів – афганців та запрошених  представників  Баштанського відділення АТ "Миколаївгаз" Андрієм Кузіним (начальник відділення) і Наталією Черничко (провідний фахівець відділу комерційного балансування) щодо платіжок за транспортування природного газу.

Фото без опису

В ході зустрічі,  представникам  Баштанського відділення АТ « Миколаївгаз» було задано багато питань,зокрема, і про плату  за транспортування газу. Однак, начальник відділення Андрій Кузін, пояснив,що  ми і раніше  платили за транспортування , але в одній платіжці,а сьогодні ця плата  буде іти відокремлено.  А на питання про газопроводи,які збудовані за кошти  громади ,повідомив,що ці ГРП перебувають на балансі АТ « Миколаївгаз» і всі питання по їх  обслуговуванню  вирішує АТ « Миколаївгаз».

Також .члени Президії,цікавились  і питанням  по коефіцієнту. Як пояснили  представники.більший коефіцієнт у тих, у кого   газовий лічильник перебуває на вулиці, а менший буде у тих – у кого лічильник знаходиться в самому будинку.