Відсьогодні це абсолютно реально для осіб з інвалідністю

Між Асоціацією «Інформаційні технології України» та Громадською організацією «Прометеус» підписали Меморандум щодо працевлаштування осіб з інвалідністю

Документ передбачає, що 5 березня стартує навчання осіб з інвалідністю, які за 14 тижнів опанують професію “айтішника” на всесвітньовідомій платформі «Прометеус», а після успішного складання іспитів отримають сертифікат, який дозволить їм влаштуватися на роботу до компаній Асоціації «Інформаційні технології України».

Це унікальний досвід для України та інноваційний для всього світу. Раніше наша держава навчала осіб з інвалідністю лише таким професіям як бджоляр, оператор комп’ютерного набору, кухар тощо.

Ми змінюємо цю парадигму і говоримо, що Ти можеш все! Можливості безмежні! Це лозунг нашої ініціативи, який повністю відповідає філософії Міністерства: людина з інвалідністю, яка хоче і може працювати повинна мати для цього всі можливості.

Будь яка особа з інвалідністю може зареєструватися на навчання, обравши 2 основних курси і до 3-х додаткових. Серед основних курсів - Курс «CS50: Основи програмування» від Гарвардського університету вважається найкращим курсом для опанування комп’ютерної майстерності у світі. Тобто такі знання справді зроблять вас конкурентоспроможними кандидатами на ринку праці.

Реєстрація:
на лендінзі проекту https://education.msp.gov.ua/ або 
на платформі Прометеус https://prometheus.org.ua/you-can-everything/.

#ТиМожешВсе #МожливостіБезмежні