У понеділок, 17 лютого, мобільна група операторів розпочала свою роботу в Новобузькій об’єднаній територіальній громаді Миколаївської області.

 

На початку роботи перед присутніми виступив міський голова Максим Лагодієнко.

Максим Олександрович повідомив  сільгоспвиробникам та фермерам що Миколаївська область попала в пілотний  проєкт по впровадженню Державного аграрного реєстру.

Фото без опису

Очільник міста пояснив, що  Державний аграрний реєстр – це  електронний майданчик,завдяки якому аграрій  зможе легко,швидко та зручно отримувати державну підтримку та взаємодіяти з органами державної влади.

Фото без опису

Операторами  мобільної групи було поінформовано сільгосптоваровиробників  міста та району , які переваги реєстру, а також яка державна фінансова підтримка планується в поточному році.

Під час реєстрації в заході також прийняли  участь начальник відділу Новобузького бюро правової допомоги Анжела Лізніченко, яка  надала  консультації з правових питань охочим стати учасником реєстру та начальник відділу у Новобузькому районі Головного управління Держгеокадастру у Миколаївській області  Інна Воротинцева , яка проконсультувала  із земельних питань.

Фото без опису

.Шановні аграрії громади , запрошуємо Вас долучитися до самостійної реєстрації на сайті www.ar.gov.ua вказавши номер мобільного телефону, електронну пошту та використовуючи електронний цифровий підпис або за допомогою мобільних груп операторів реєстру. Усю необхідну інформацію ви можете отримати і за телефоном 0 800 215 010 або 1545.