Сьогодні, 06 березня, напередодні  річниці визволення міста Новий Буг від нацистських загарбників та до Міжнародного дня прав жінок і миру, в районному будинку культури відбулась урочиста церемонія привітання  та нагородження  ветеранів та жінок. Участь в урочистій церемонії нагородження  взяв міський голова Максим Лагодієнко.  У своєму слові Максим Олександрович відмітив « 8 березня – подвійне свято для новобужан. Наш святий обов’язок – зберегти пам’ять про тих, хто героїчно боронив  рідну землю зі зброєю в руках та самовіддано працював у тилу,   хто загинув, визволяючи наш рідний край  від    нацистських окупантів.

Фото без опису

Ми в неоплатному боргу перед тими, хто стояв до останнього на  передовій і за лінією фронту, для кого шлях на війні завершився під  скромними обелісками і кому судилося повернутися з неї живим.

Шановні ветерани, низько вклоняємося вам за мир і свободу.  Кожен з вас – це жива історія України, приклад мужності та патріотизму.

Ми шануємо і пам'ятаємо всіх, хто захищав нашу землю від нацистських загарбників, і пишаємося героями, які сьогодні відстоюють нашу незалежність і захищають нас кожен день.

Любі жінки!  Добре, що є таке свято, коли чоловіки мають нагоду привітати жінок, приділити їм більше уваги, висловити слова подяки та любові за те, що вони, жінки, завжди є поруч, завжди підтримують та знаходять потрібні слова. Прийміть найщиріші вітання зі святом любові та краси – Міжнародним днем прав жінок і миру!»

Після урочистостей відбувся  святковий концерт  Оркестру військової академії міста Одеси,який відгукнувся на запрошення  міського голови Максима Лагодієнка щоб подарувати  чудовий настрій та позитивні емоції і жінкам і  всій громаді Новобужжя.

Максим Олександрович  керівнику Оркестру вручив Подяку від Новобузької громади.

Всі учасники заходу отримали задоволення  та позитив від концерту.