В ході робочої поїздки до Новобузької ОТГ депутат Миколаївської обласної ради Володимир Поточняк  провів зустріч з міським головою Максимом Лагодієнко, депутатами  міської ради та відвідав Новобузький  ДНЗ № 10 .

Депутат обласної ради та депутати  міської ОТГ  поспілкувалися  з завідуючою дошкільно – навчальним закладом Світланою Лебедик,  вихователями закладу та взяли  участь у батьківських зборах.

В рамках  продовження  реалізації проекту по забезпеченню  комфортних умов перебування дошкільнят  в дошкільних закладах, Володимир Поточняк передав  подарунки : комплект меблів для груп раннього та середнього віку на суму 333 362 тис.грн, та  60  теплих ковдр .

Фото без опису

«Щирі посмішки дітей та їх щасливі очі – найдорожчий скарб у нашому житті. Бажаю малечі рости здоровою та щасливою, а ми дорослі, з радістю подбаємо про те, щоб у діточок були гарні умови виховання », – сказав депутат.

Фото без опису

Депутати та  міський голова подякували вихователям за ініціативність і завзятість у нелегкій та відповідальній професії, спрямованій на виховання майбутнього покоління.  Побажали і педколективу і батькам міцного здоров’я, гарного настрою, якомога більше надії і віри у краще.