Увага! Обмеження руху для вантажних транспортних засобів понад 10т на ділянці автомобільної дороги Н-14 Олександрівка – Кропивницький – Миколаїв

У зв’язку з проведенням капітального ремонту дороги з влаштуванням цементобетонного покриття та закінченням підготовчих робіт для влаштування верхнього шару, Служба автомобільних доріг у Миколаївській області інформує учасників дорожнього руху щодо введення обмеження руху вантажних транспортних засобів загальною масою понад 10 т на автомобільній дорозі загального користування державного значення Н-14 Олександрівка – Кропивницький – Миколаїв на ділянці км162+338– км 235+614.

Фото без опису

На зазначеній ділянці а/д Н-14 встановлено відповідні заборонні дорожні знаки та інформаційні щити.

Організація об’їзду на час проведення капітального ремонту автомобільної дороги здійснюватиметься відповідно до схеми організації дорожнього руху, погодженої Управлінням патрульної поліції у Миколаївській області. ????Схему об’їзду показано на карті.

??Шановні водії, завчасно плануйте свої маршрути поїздок! Будьте уважними та обережними, дотримуйтесь Правил дорожнього руху, не перевищуйте дозволений швидкісний режим, звертайте увагу на попереджувальні знаки.
Про відновлення руху автотранспорту буде повідомлено додатково.

Прес-служба САД у Миколаївській області