Безліч різних питань щоденно приходиться вирішувати міському голові. Ось і сьогодні,1 червня, о восьмій годині ранку під кабінетом  М.О. Лагодієнка черга людей. У кожного свої проблеми, але всі надіються на підтримку і допомогу мера.  Максим Олександрович не кабінетний керівник. Він, почувши звернення людини, дає доручення  керівникам структурних підрозділів міської ради розібратися по суті порушеної проблеми та доповісти  йому про результат. А сам  вирушив до села Станційного – проінспектувати хід виконання  ремонтних робіт по укладенню щебеневої суміші вулицями села.

  Проїхавши по  вулицях села Станційного  , міський голова відмітив якість виконаних ремонтних робіт та ще раз зауважив, що  роботи були проведені за власні кошти керівника ТОВ « Софіївський гранітний кар’єр» Віталія Шевченка.

Фото без опису     Фото без опису

  Максим Олександрович   поспілкувався з жителями села, які побачивши  очільника міста, намагались  висловити   не тільки свої проблеми  та пропозиції, а і подякувати за увагу та  вирішення  питань села.

 Інколи добре слово і присутність поважного керівника зміцнюють на краще думку про владу, про тих ,кого може вчора критикували за проблеми в місті.

Чим більше ми всі будемо зустрічатися з людьми, інформувати їх про те, що зроблено і над вирішенням яких проблем працює міський голова разом з депутатами тим прозорішою і доступнішою буде влада для людей.