Відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Закону України  «Про основи містобудування», Закону України  «Про планування і забудову територій»,  Закону України «Про архітектурну діяльність», постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 року № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» міською радою продовжено громадські слухання щодо розгляду проекту містобудівної документації   генерального плану  населеного пункту місто Новий Буг та села Станційне.

Фото без опису

Громадські обговорення відбудуться 27 серпня о 15.00.год. в актовій залі  Новобузької міської ради ( ІІ поверх) за адресою : м. Новий Буг. площа Свободи,42.

Звертаємо увагу, що у зв’язку з постановою Кабінету Міністрів України «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2»  прохання  дотримуватись протиепідемічних заходів та не наражати на небезпеку себе та своїх близьких.