Шановна громадо!

Прийміть щирі вітання від з Днем незалежності України — найбільшим національним святом!

День Незалежності України – важливе свято для кожного українця. У 2020 році наша країна святкує вже 29-ту річницю своєї незалежності. В цей день заведено згадувати усіх, хто працював і працює на благо держави, а також дякувати тим, хто жертвує своїм життя заради мирного неба.

Фото без опису

Безумовно, ці роки незалежності стали випробовуванням для всіх нас – випробовуванням на зрілість, на терпіння, на толерантність.. І не може бути сумніву в тому, що працелюбний народ України в змозі поліпшити життя у своїй власній державі.

Тій державі, що вистраждана поколіннями українців, за яку віддано скільки життів і крові, крові наших предків. Впевнений у безхмарному завтрашньому дні України. Цей день обов'язково настане і тим швидше, чим більш свідомо ми працюватимемо сьогодні на благо Батьківщини і проникнемося почуттям патріотизму до свого міста та своєї України.

Бажаю успіхів і плідної праці на благо українського народу. Нехай це свято додасть нам наснаги і творчих здобутків в ім’я процвітання нашої громади  та  нашої незалежної Батьківщини. Від усієї душі зичу Вам і вашій родині міцного здоров’я, щастя і благополуччя!

 Нехай Господь береже всіх нас!

Слава Україні!


З повагою, міський голова Максим ЛАГОДІЄНКО та депутатський корпус Новобузької ОТГ