24 серпня  2020 року  о 18.00.год на стадіоні «Колос»  муніципальною дитячо – юнацькою спортивною школою  Новобузької міської ради були проведені спортивні змагання з  міні – футболу присвячені  Дню Незалежності України.

За ініціативи міського голови Максима Лагодієнка та депутата  міської ради Віталія Крикуна турнір з міні – футболу відбувся між різновіковими командами МДЮСШ та батьками вихованців МДЮСШ.

Фото без опису

Очільник міста привітав усіх присутніх з найголовнішим святом нашої держави – Днем незалежності України,вручив   новеньку спортивну форму наймолодшим вихованцям МДЮСШ та вручив  подяки   самим активним батькам.

В цей літній сонячний день зібралося багато шанувальників та учасників, які з великим бажанням прийняли участь у турнірі та   вболівальнні за свою команду.

Фото без опису

 У неймовірну спеку всі команди проявили спортивний характер, волю до перемоги. Поєдинки проходили у рівній боротьбі, де жоден не хотів поступатися.

 Рівень майстерності багатьох із них був достатньо високий. Це проявилося в безкомпромісній боротьбі, в бажанні здобути перемогу.