Сьогодні,27 серпня,відбулось  засідання 11  позачергової сесії міської ради. Із 26 обраних депутатів присутніх було 16. Депутати розглянули запропоновані питання та затвердити акти  з приймання-передачі до комунальної власності Новобузької міської ради цілісних майнових комплексів загальноосвітніх навчальних закладів, комунальних установ, комунальних закладів (юридичних осіб) зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Новобузького району та  затвердили  статути загальноосвітніх навчальних закладів Новобузької міської ради Миколаївської області в новій редакції. Перейменували Новобузьку загальноосвітню школу  I-III ступенів №1та затвердили  Статут закладу в новій редакції.

Фото без опису

Також затвердили і статути дошкільних навчальних закладів та муніципальної дитячо-юнацької спортивної школи Новобузької міської ради Миколаївської області в новій редакції.

Фото без опису

 Внесли  зміни та доповнення до рішення міської ради від 06 березня 2018 р. № 333 «Про затвердження Програми  економічного і соціального розвитку м. Новий Буг на 2018-2020 роки»  та  внесли зміни до рішення міської ради від 21.12.2019 № 67 «Про міський бюджет  Новобузької міської ради на 2020 рік»